ARENA

ARENA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 28 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arena. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 10:21 duidelijk geschreven niet aanbellen er werd 2 keer aangebeld achter elkaar broodje kip met katjang en als extra patat in broodje bij besteld kreeg een kipburger zonder saus geen saus bij de friet
24 jun 2022 om 23:35 2 uur moest ik wachten. Uiteindelijk kreeg ik koude en geen geld warde eten! Geen aanrader
22 apr 2022 om 2:21 Heerlijk zoals altijd.
17 apr 2022 om 10:49 Lekker zoals altijd
18 feb 2022 om 14:21 Nooit teleurstellend
18 feb 2022 om 14:20 Heerlijk zoals altijd.
11 feb 2022 om 17:21 Belachelijk , uur gewacht op supermarkt mixgrill weet niet of ik moet lachen of huilen als ze aangegeven (na 10x bellen), dat het net vers gemaakt is. Vervolgens mag je '10% procent' korting op je volgende bestelling. Well not for me
12 jan 2022 om 19:14 Heerlijk gegeten zoals altijd! Voor herhaling zeker meer dan vatbaar!
8 jan 2022 om 1:27 Super slecht ik heb me geld terug gevraagd. Pizza kip besteld maar ik kreeg champions met vieze vettige kaas. Dus niet wat ik besteld had. Als je iemand haat bestel hier pizza voor diegene.
3 jan 2022 om 9:57 Hele kleine porties voor veel geld. Geen saus bij het eten. Eten kwam absurd snel binnen dus het was zeker niet vers.
24 dec 2021 om 7:48 Duur voor weinig. 1× grap is dit en eten was koud!!
13 dec 2021 om 8:32 Super!!